Willkommen auf der VHS-SeiteDas Programm 1/2018 ist online!

Indian Cooking - Discover a New World of Spice & Flavour


auf die Warteliste eintragen
Der Kurs ist ausgebucht, Anmeldung auf die Warteliste.

Dienstag, 08. Mai 2018 um 18:00 Uhr

Kursnummer 7932
Leitung Masud Khan
erster Termin Dienstag, 08.05.2018 18:00–21:00 Uhr
letzter Termin Dienstag, 15.05.2018 18:00–21:00 Uhr
Plätze min. 8 / max. 12 keine Plätze frei
Entgelt 44,70 EUR 36,42 EUR (ermäßigt)
Ort VHS, Mülheimer Platz 1, Raum 2.11 (Lehrküche)
Mülheimer Platz 1
53111 Bonn
Downloads Location plan: Haus der Bildung


Kurs weiterempfehlen

Indian cuisine has an extensive and varied repertoire, influenced by all the regions of this vast sub-continent. There is a lot more to Indian food than you can find in the average Indian restaurant over here. In our course you will learn how to prepare Tandoori chicken, meat in coconut milk, various vegetables cooked with seeds and spices, as well as different types of Pakoras and the famous Lassi drink. We will also explore fusion food by learning about the origin and preparation of Balti dishes. We will learn different cooking techniques and experience a variety of exciting tastes. Please pay the total costs for cooking ingredients of 16 EUR (8 EUR per person / evening) at the first lesson directly to your teacher. We cook in the new teaching kitchen with modern induction hobs. Please bring 2 or 3 storage boxes to keep any leftovers, and any drinks that you might wish to have. The course will be conducted in English, giving you the opportunity to enhance your cooking and language skills at the same time. The course is suitable for anyone with a level A2/B1 in English.
Location plan:  https://www.vhs-bonn.de/page_/Serve/download/ID/585/f/lageplan-vhs-bonn-im-haus-der-bildung.pdf

Masud Khan Dozent/in

Masud Kahn ist spezialisiert auf die vielfältige, landesübliche Bengalische und Indische Küche.


# Datum Uhrzeit
1. Di., 08.05.2018 18:00–21:00 Uhr
2. Di., 15.05.2018 18:00–21:00 Uhr
© 2018 Konzept, Gestaltung & Umsetzung: ITEM KG